Kemik / Et Suyu (yavaş pişirme)

Kemik / Et Suyu (yavaş pişirme)

4.6 13 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
3 kavanoz

Składniki

  • zeytinyağı
    10 g
  • soğan orta boy, dörde bölünmüş
    1
  • havuç orta boy, parçalara bölünmüş (2 cm)
    1
  • kereviz parçalara bölünmüş (2 cm)
    50 g
  • diş sarımsak ikiye bölünmüş
    2
  • dana kemiği (bk. öneriler), ilikli, parçalara bölünmüş, yakl. 3 parmak kalınlığında kesilmiş
    400 - 500 g
    400 - 500 g dana eti, kemikli veya kemiksiz (bk. öneriler), küçük parçalara bölünmüş
  • tuz
    1 - 1 ½ tk
  • tane karabiber
    10 adet
  • yenibahar (opcjonalnie) tane
    5
  • defne yaprağı, kurutulmuş (opcjonalnie)
    1 - 2
  • su (kemik, et ve sebzeleri kaplaması için), 2 litre seviyesini geçmemeli
    1200 - 1400 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 3 kavanoz

Sód 3137 mg
Białko 24 g
Kalorie 1207 kJ / 288 kcal
Tłuszcz 24 g
Błonnik 9 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Węglowodany 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...