Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 - 16 galletas rectangulares
Crema
- 300 g de leche entera
-
55
g de sémola de trigo
lub 55 g de semolina - 55 g de azúcar
- 55 g de mantequilla
- 25 g de miel
- 15 - 16 galletas rectangulares
Cobertura de chocolate
- 160 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 200 g de nata (35% de grasa)
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 3595 kJ / 859.2 kcal
- Białko
- 15.7 g
- Węglowodany
- 100.4 g
- Tłuszcz
- 44.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.9 g
- Błonnik
- 4.5 g
- Sód
- 1150.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bizcochitos de chocolate rellenos
1h 15min
Caracolas de hojaldre
40min
Tarta de chocolate y avellanas
1 Std. 10 Min
Tarta de queso y chocolate al vapor
1h
Vasitos de cheesecakes con crumble de almendras
3 Std. 50 Min
Magdalenas de leche condensada
30min
Tarta de chocolate con leche y frutos rojos
2h 30min
Cake de yogur y chocolate
1h 30min
Tarta esponjosa de limón
3 Std.
Tarta de la abuela
4 godz. 30 min
Postre dos chocolates y avellanas
3 Std. 30 Min
Pastel rápido de queso al caramelo
4h 20min