Urządzenia i Akcesoria
Horror punch
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
10 glazen
Składniki
-
zure kersen (uitgelekt gewicht 680 g), uitgelekt en sap opgevangen1 blik
-
lychees (uitgelekt gewicht 255 g), uitgelekt en sap opgevangen1 blik
-
suiker50 g
-
verse gember in dunne plakjes20 g
-
citroenen in vieren gesneden en ontpit2
-
koud bruisend water300 g
-
gemalen ijs400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 glas
Białko
1 g
Kalorie
428 kJ /
102 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Halloween
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Appel Pinda Rolls
Brak ocen
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Brak ocen
Peer, appel en zoete aardappelpuree
30 min
Herfstlimonade/Virgin sangria
35 min
Halloween-worstvingers
1 godz.
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50 min
Glutenvrije bloem
Brak ocen
Curryketchup
30 min
Lactose- en eivrije cookies met chocolade
20 min
Salade van boerenkool en rode kool
Brak ocen
Rabarber en gember gin fizz
336 godz. 10 min
Linzensoep met spinazie
50 min