Urządzenia i Akcesoria
Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
2 porsiyon
Składniki
-
yavru havuç ince ve uzun olanlardan, yakl. 13 -14 cm uzunluğunda ( bk. öneriler)150 g
-
tereyağı10 g
-
bal15 g
-
tuz1 tutam
-
taze kekik2 dal
-
taze sıkılmış limon suyu bk. öneriler30 g
-
¼ tk kimyon tohumu, serpmek içinçörek otu (opcjonalnie) serpmek için,¼ tk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsiyon
Sód
154.3 mg
Białko
1 g
Kalorie
405.9 kJ /
96.7 kcal
Tłuszcz
4.5 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
11.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Scamorza Peynirli ve Bal Kabaklı Tagliatelle
Brak ocen
Vejetaryen Pizza
1 godz. 40 min
Soğanlı Tarte Flambe
1 godz.
Pancar Carpaccio
Brak ocen
Uzakdoğu Sebzeleri Eşliğinde Beş Baharatlı Mantarlı Ördek ve Pirinç Pilavı
1 godz. 5 min
Kırmızı Biberli ve Elmalı Dip
35 min
Ananas ve Zencefil Gazozlu Mokteyl
5 min
Çikolatalı Parfe
2 godz. 25 min
Limon Soslu ve Karidesli Çiğ Kabak Spiralleri
25 min
Sebzeli Tavuk
45 min
Surimi ve Krem Peynirli Sushi (Osmancık Pirinci ile)
1 godz. 20 min
Spagetti Carbonara
40 min