Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)

Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
2 porsiyon

Składniki

  • yavru havuç ince ve uzun olanlardan, yakl. 13 -14 cm uzunluğunda ( bk. öneriler)
    150 g
  • tereyağı
    10 g
  • bal
    15 g
  • tuz
    1 tutam
  • taze kekik
    2 dal
  • taze sıkılmış limon suyu bk. öneriler
    30 g
  • çörek otu (opcjonalnie) serpmek için,
    ¼ tk
    ¼ tk kimyon tohumu, serpmek için

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsiyon

Sód 154.3 mg
Białko 1 g
Kalorie 405.9 kJ / 96.7 kcal
Tłuszcz 4.5 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 2.8 g
Węglowodany 11.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...