Urządzenia i Akcesoria
Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
2 porsiyon
Składniki
-
yavru havuç ince ve uzun olanlardan, yakl. 13 -14 cm uzunluğunda ( bk. öneriler)150 g
-
tereyağı10 g
-
bal15 g
-
tuz1 tutam
-
taze kekik2 dal
-
taze sıkılmış limon suyu bk. öneriler30 g
-
¼ tk kimyon tohumu, serpmek içinçörek otu (opcjonalnie) serpmek için,¼ tk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsiyon
Sód
154.3 mg
Białko
1 g
Kalorie
405.9 kJ /
96.7 kcal
Tłuszcz
4.5 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
11.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50 min
Rezene, Kereviz Sapı ve Yeşil Elma Salatası
Brak ocen
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Brak ocen
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50 min
Yumurtalı, Sebzeli ve Karidesli Çin Pilavı
45 min
Kırmızı Şaraplı Armut
3 godz. 20 min
Körili Elma ve Tatlı Patates Eşliğinde Pastırmalı Tavuk Sarma
Brak ocen
Sabayon
15 min
Guacamole
15 min
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1 godz. 40 min
Hollandez sos
20 min
Fas Usulü Kuzu Burger ve Harissalı Yoğurt Sosu
1 godz. 5 min