Urządzenia i Akcesoria
Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
2 porsiyon
Składniki
-
yavru havuç ince ve uzun olanlardan, yakl. 13 -14 cm uzunluğunda ( bk. öneriler)150 g
-
tereyağı10 g
-
bal15 g
-
tuz1 tutam
-
taze kekik2 dal
-
taze sıkılmış limon suyu bk. öneriler30 g
-
¼ tk kimyon tohumu, serpmek içinçörek otu (opcjonalnie) serpmek için,¼ tk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsiyon
Sód
154.3 mg
Białko
1 g
Kalorie
405.9 kJ /
96.7 kcal
Tłuszcz
4.5 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
11.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Café de Paris Tereyağlı Bonfile
45 min
Somon Tartar
10 min
Tayvan Usulü Buharda Etli Yapışkan Pirinç
2 godz. 30 min
Sicilya Usulü Jumbo Karides Salatası
40 min
Miso Çorbası, Sakeli Deniz Ürünleri ve Pilav
1 godz. 10 min
Burrata Peynirli Pancar Carpaccio
1 godz. 25 min
Tatlı Ekşi Soslu Tavuk ve Limonlu Basmati Pilavı
1 godz.
Sarımsaklı ve Ballı Salata Sosu
5 min
Buğdaylı Tavuklu Salata
35 min
Fırında Parmesan Kıtırlı Somon ve Sebzeler, Limonlu Krema Sos
1 godz.
Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
1 godz.
Avokadolu Humus
15 min