Urządzenia i Akcesoria
青蔥芝麻鹽
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
1 罐
Składniki
-
白芝麻 (詳見要訣)100 克
-
青蔥 取蔥綠的部分,切段(約10-12公分) (詳見要訣)80 - 100 克
-
粗鹽25 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 罐
Sód
442 mg
Białko
19 g
Kalorie
2627.6 kJ /
628 kcal
Tłuszcz
50 g
Błonnik
13 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
用低溫烘培自製美味
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan