Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bateador
- 240 g de suero de leche (ver tip)
- 120 g de aceite vegetal
- 180 g de mantequilla sin sal, en cubos, a temperatura ambiente
- 300 g de azúcar
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
- 1 cdita de colorante, rojo
- 3 huevos
- 360 g de harina de trigo
- 2 cdas de cocoa en polvo
- 2 cditas de polvo para hornear
- 1 cdita de bicarbonato de sodio
- ½ cdita de sal
Glaseado
- 240 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 90 g de queso crema, en cubos
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
- 300 g de azúcar glass
Montaje
- 500 g de chispas de chocolate blanco
- 1 ½ cdita de aceite de coco
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1774 kJ / 424 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 44 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Tłuszcz nasycony
- 15 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 148 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastel de vainilla con betún de chocolate
1h 30 min
Cupcakes de plátano
40min
Pastel floral
2u.
Bachour: Cheesecake con crema de limón y sorbete de fresa
2u.
Betún de vainilla
5 Min
Galletas de Pascua
50min
Galletas de chispas de chocolate
40min
Betún de mantequilla básico
10min
Betún de queso crema
5 Min
Galletas glaseadas
1h 30 min
Roles de canela con glaseado
2h 30min
Festejo de zanahoria
2h 55min