Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bateador
- 240 g de suero de leche (ver tip)
- 120 g de aceite vegetal
- 180 g de mantequilla sin sal, en cubos, a temperatura ambiente
- 300 g de azúcar
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
- 1 cdita de colorante, rojo
- 3 huevos
- 360 g de harina de trigo
- 2 cdas de cocoa en polvo
- 2 cditas de polvo para hornear
- 1 cdita de bicarbonato de sodio
- ½ cdita de sal
Glaseado
- 240 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 90 g de queso crema, en cubos
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
- 300 g de azúcar glass
Montaje
- 500 g de chispas de chocolate blanco
- 1 ½ cdita de aceite de coco
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1774 kJ / 424 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 44 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Tłuszcz nasycony
- 15 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 148 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
El mejor pastel de chocolate
1h
Tarta de elote
1 godz. 20 min
Pastel de tres leches
2h
Brownies a la Mexicana
40 min
Pastel de tres leches con rompope
2h
Galletas con chispas de chocolate
1h
Betún de queso crema
5min
Pastel de tres leches
3h
Galletas de mantequilla y jarabe de maple
1 godz. 30 min
Betún de vainilla
5min
Roles de canela con glaseado
2h 30min
Hot cakes soufflé (Japoneses)
40 min