血色大脑意大利面

血色大脑意大利面

5.0 1 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 13 godz. 30 min
8 人份

Składniki

  • 帕尔玛火腿 ,切薄片(每片约1毫米)
    300 克
    300 克 火腿, ,切薄片(每片约1毫米)
  • 帕玛森奶酪 ,切块
    200 克
  • 马苏里拉乳酪 ,切块
    200 克
  • 洋葱 切块
    150 克
  • 蒜头
    2 瓣
  • 橄榄油
    30 克
  • 培根丁 约5毫米
    200 克
  • 番茄泥
    20 克
  • 罐装番茄碎
    400 克
  • 500 克
  • 红椒粉
    1 茶匙
  • 1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 意大利面条 宽的
    350 克
  • 2 颗

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1644.2 mg
Białko 31.1 g
Kalorie 2264.2 kJ / 541.2 kcal
Tłuszcz 28.6 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 12.1 g
Węglowodany 38.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...