Urządzenia i Akcesoria
免疫力增强奶昔(产后)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 人份
Składniki
-
红葡萄柚 ,去皮,切块1 个
-
红菜头 ,去皮,切2-3厘米块160 克
-
牛油果 取肉60 克
-
香蕉 ,切小块90 克
-
姜 ,去皮2 - 3 片
-
新鲜姜黄 ,去皮2 - 3 片
-
黑胡椒粉⅛ 茶匙
-
冰块100 克
-
饮用水 ,冷藏500 克
-
蜂蜜 可省略,见要诀2 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
39.1 mg
Białko
2 g
Kalorie
454.3 kJ /
108.6 kcal
Tłuszcz
2.5 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
22.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
新手妈妈营养餐
14 Przepisów
Chiny
Chiny