免疫力增强奶昔(产后)

免疫力增强奶昔(产后)

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 人份

Składniki

  • 红葡萄柚 ,去皮,切块
    1 个
  • 红菜头 ,去皮,切2-3厘米块
    160 克
  • 牛油果 取肉
    60 克
  • 香蕉 ,切小块
    90 克
  • ,去皮
    2 - 3 片
  • 新鲜姜黄 ,去皮
    2 - 3 片
  • 黑胡椒粉
    ⅛ 茶匙
  • 冰块
    100 克
  • 饮用水 ,冷藏
    500 克
  • 蜂蜜 可省略,见要诀
    2 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 39.1 mg
Białko 2 g
Kalorie 454.3 kJ / 108.6 kcal
Tłuszcz 2.5 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 0.4 g
Węglowodany 22.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...