蛋白霜柠檬泡芙

蛋白霜柠檬泡芙

2.0 1 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
10 人份

Składniki

柠檬馅
  • 鸡蛋(约53-63克)
    1 颗
  • 蛋黄
    2 颗
  • 柠檬汁
    65 克
  • 细砂糖
    65 克
  • 黄油 室温软化
    45 克
泡芙
  • 250 克
  • 细砂糖
    5 克
  • 黄油
    110 克
  • 低筋面粉
    150 克
  • 鸡蛋 (63-73克)
    5 个
蛋白酥
  • 细砂糖
    110 克
  • 蛋清
    75 克
装盘
  • 柠檬皮屑 少量装饰用
  • 新鲜罗勒 少量装饰用

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 55.8 mg
Białko 5.9 g
Kalorie 1345.6 kJ / 321.6 kcal
Tłuszcz 19.1 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 8.3 g
Węglowodany 31.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...