Urządzenia i Akcesoria
蛋白霜柠檬泡芙
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
10 人份
Składniki
柠檬馅
-
鸡蛋(约53-63克)1 颗
-
蛋黄2 颗
-
柠檬汁65 克
-
细砂糖65 克
-
黄油 室温软化45 克
泡芙
-
水250 克
-
细砂糖5 克
-
黄油110 克
-
低筋面粉150 克
-
鸡蛋 (63-73克)5 个
蛋白酥
-
细砂糖110 克
-
蛋清75 克
装盘
-
柠檬皮屑 少量装饰用
-
新鲜罗勒 少量装饰用
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
55.8 mg
Białko
5.9 g
Kalorie
1345.6 kJ /
321.6 kcal
Tłuszcz
19.1 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
8.3 g
Węglowodany
31.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
西班牙风情
10 Przepisów
Chiny
Chiny