Urządzenia i Akcesoria
冻草莓奶酪蛋糕
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 24 godz.
15 人份
Składniki
-
生腰果250 克
-
水 浸泡用
蛋糕底
-
天然椰子油 涂抹用
-
荞麦120 克
-
美国大杏仁100 克
-
椰丝50 克
-
去核甜枣150 克
-
纯枫糖浆1 汤匙
-
天然椰子油 室温软化60 克
蛋糕内馅
-
天然香草精1 茶匙
-
柠檬汁40 克
-
椰浆130 克
-
奶油乳酪 切块250 克
-
麦芽糖2 汤匙
-
草莓 去蒂250 克
-
冻干草莓粉 (可省略)(见要诀)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
60.3 mg
Białko
7.5 g
Kalorie
1496 kJ /
356.1 kcal
Tłuszcz
26.4 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
13.3 g
Węglowodany
21.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
甜蜜的味道
61 Przepisów
Chiny
Chiny