Urządzenia i Akcesoria
冰香料拿铁(产后)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
2 杯(玻璃杯)
Składniki
夏威夷果浆
-
夏威夷果140 克
-
饮用水 ,浸泡用
-
去核甜枣60 克
-
海盐1 小撮
-
饮用水1000 克
香料拿铁
-
肉桂粉1 茶匙
-
黑胡椒粉⅛ 茶匙
-
姜 ,去皮2 - 3 片
-
蜂蜜 (见要诀)2 茶匙
-
冰块130 - 150 克
-
肉桂粉 装饰用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 杯(玻璃杯)
Sód
80.4 mg
Białko
9 g
Kalorie
1618.5 kJ /
385.4 kcal
Tłuszcz
31.2 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
17.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
新手妈妈营养餐
14 Przepisów
Chiny
Chiny
Może spodoba Ci się również...
杏仁茶
2 godz. 45 min
老北京酸梅汤
2 godz. 5 min
香浓玉米汁
20 min
小吊梨汤
2 godz.
微醺热红酒
15 min
苹果陈皮山楂茶
20 min
紫薯燕麦饮
20 min
红枣姜茶
10 min
桂花小圆子南瓜羹
1 godz.
麦片饮料
Brak ocen
无酒精莓果莫吉托
Brak ocen
南瓜拿铁
Brak ocen