Urządzenia i Akcesoria
Pizza Margherita
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
4 porties
Składniki
Pizzadeeg
-
extra vergine olijfolie
-
water op kamertemperatuur220 g
-
1 tl moutpoedersuiker1 tl
-
2 tl gedroogde gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
broodbloem400 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
zout1 tl
Beleg van de Margherita
-
mozzarella in stukken200 g
-
gehakte tomaten, uit blik250 g
-
zout naar smaak2 - 3 snuifjes
-
extra vergine olijfolie1 el
-
verse basilicumbladeren in stukken10 - 15
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
20 g
Kalorie
2544 kJ /
607 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
78 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tarbot in champagnesaus
Brak ocen
Duitse brunch
1 godz. 15 min
Drie kaas pides
1 godz. 40 min
Karamelpoeder
1 godz.
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50 min
Runderpastei met bier
1 godz. 40 min
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5 godz.
Kwarktaartjes met pistache en mango
2 godz. 30 min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1 godz. 40 min
Minipizza’s
1 godz. 20 min
Hainanese kiprijst
1 godz. 20 min
Beef Wellington
10 godz. 10 min