Urządzenia i Akcesoria
Pizza Margherita
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
4 porties
Składniki
Pizzadeeg
-
extra vergine olijfolie
-
water op kamertemperatuur220 g
-
1 tl moutpoedersuiker1 tl
-
2 tl gedroogde gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
broodbloem400 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
zout1 tl
Beleg van de Margherita
-
mozzarella in stukken200 g
-
gehakte tomaten, uit blik250 g
-
zout naar smaak2 - 3 snuifjes
-
extra vergine olijfolie1 el
-
verse basilicumbladeren in stukken10 - 15
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
20 g
Kalorie
2544 kJ /
607 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
78 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baguette / Stokbrood
3 godz. 45 min
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Brak ocen
Cashew cheddarkaas
Brak ocen
Fatayer met kaas en munt
2 godz.
Glazuur
5 min
Pizzadeeg
1 godz.
Batch cooking - Basisrecepten
Brak ocen
Peperkoekkoekjes
2 godz. 20 min
Pizzarolletjes met worst
1 godz. 20 min
Zuiderse gebakken kip en zoete maïs
55 min
Vegan red velvet cupcakes
4 godz.
Keftedes (gehaktballen)
2 godz. 30 min