Varm hasselnøddemælk

Varm hasselnøddemælk

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 glas

Składniki

  • hasselnødder, ristede
    100 g
    100 g hasselnødder, med eller uden skind
  • soyamælk
    600 g
  • ahornsirup
    30 - 50 g
    20 - 30 g agavesirup
  • gurkemeje, stødt
    ½ tsk
  • vaniljeekstrakt, naturlig
    1 tsk
  • kardemomme, stødt
    1 - 2 knivspidser

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 glas

Sód 45 mg
Białko 8 g
Kalorie 1086 kJ / 259 kcal
Tłuszcz 17 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 20 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie