Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Jordbær med hvit sjokolademousse
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
6 porsjoner
Składniki
Hvit sjokolademousse
-
kjeks, digestive70 g
-
kremfløte avkjølt (se tips)200 g
-
hvit sjokolade i små biter100 g
-
½ ts vaniljepastavaniljestang kun frø (se tips)¼
-
kremost200 g
Sous-vide Jordbær og sammensetting
-
jordbær kjerne fjernet og delt i to, eller i fire hvis de er store400 g
-
kanel, malt (opcjonalnie)¼ ts
-
appelsinskall (1 cm x 3-4 cm)2 stykker
-
vann (ca.), pass på at posene er helt dekket med vann (se tips)1500 g
-
1 ts askorbinsyresitronsaft (se tips)30 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
159 mg
Białko
7 g
Kalorie
1615 kJ /
386 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Brak ocen
Havregrøt med yoghurt og bær
10 min
Havregrøt med sjokolade og pære
20 min
Mandel og kokoskjeks
Brak ocen
Bærsorbet med rødbeter
Brak ocen
Dessert med appelsin og pasjonsfrukt
Brak ocen
Fersken i hvitvinsirup
Brak ocen
Kaffeknas med kokosnøtt
Brak ocen
Fruktgelé
Brak ocen
Mandel- og daddelbarer
2 godz. 15 min
Polske crêpes
Brak ocen
Sjokolade Frangelico® is
Brak ocen