Urządzenia i Akcesoria
Polske crêpes
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 3 godz. 35 min
12 porsjoner
Składniki
Quark
-
rømme, 20% fett (se Tips)1000 g
Crepe røre
-
vann330 g
-
helmelk230 g
-
egg2
-
druekjerneolje20 g
-
hvetemel310 g
-
havsalt1 klype
Bær saus
-
bringebær, frosne200 g
-
finkornet sukker100 g
-
sitronsaft20 g
Quark fyll
-
egg1
-
finkornet sukker80 g
-
vaniljesukker1 ts
Montering
-
smør, usaltet til steking
-
iskrem, vanilje til servering (valgfritt)
-
melis til dryssing
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
60.6 mg
Białko
8.4 g
Kalorie
1662.8 kJ /
395.9 kcal
Tłuszcz
22.1 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
12.8 g
Węglowodany
41.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Keine Bewertungen
Havregrøt med yoghurt og bær
10 Min
Havregrøt med sjokolade og pære
20 Min
Mandel og kokoskjeks
Keine Bewertungen
Bærsorbet med rødbeter
Keine Bewertungen
Dessert med appelsin og pasjonsfrukt
Keine Bewertungen
Fersken i hvitvinsirup
Keine Bewertungen
Kaffeknas med kokosnøtt
Keine Bewertungen
Fruktgelé
Keine Bewertungen
Mandel- og daddelbarer
2 Std. 15 Min
Sjokolade Frangelico® is
Keine Bewertungen
Sjokolademousse
Keine Bewertungen