Sous-vide Pærer med kanelsaus

Sous-vide Pærer med kanelsaus

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
4 porsjoner

Składniki

  • sukker
    120 g
  • vaniljeekstrakt, naturlig
    1 ts
  • kanel, malt
    1 ½ ts
  • williamspærer (fast) skrelt, delt i to og kjerne fjernet (se tips)
    4
  • vann (ca.), pass på at posene er helt dekket med vann (se tips)
    850 g
  • sitronsaft (se tips)
    30 g
    1 ts askorbinsyre
  • mandelflak, ristede til servering

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Sód 3 mg
Białko 2 g
Kalorie 1024 kJ / 244 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 5.6 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Węglowodany 48 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie