Urządzenia i Akcesoria
Chorizo, Zucchini and Red Pepper Madeleines
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
18 pieces
Składniki
Filling
-
2 oz andouille sausage, pre-cooked, pre-cooked, diced (¼ in.)chorizo sausage pre-cooked, diced (¼ in.)2 oz
-
water18 oz
-
zucchini diced (¼ in.)2 oz
-
red bell pepper diced (¼ in.)2 oz
Madeleine Batter
-
Parmesan cheese cut into pieces2 ½ oz
-
almonds2 ½ oz
-
large eggs3
-
all-purpose flour2 ½ oz
-
baking powder2 tsp
-
extra virgin olive oil1 oz
-
salt1 pinch
-
unsalted butter to grease
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
86.9 mg
Białko
4.3 g
Kalorie
404.8 kJ /
96.7 kcal
Tłuszcz
7.1 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
3.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato and Feta Pasta
50min.
Creamed Peas and Ham
30min.
Three Cheese Pasta Shells
40min.
Detox Water (Flat Belly)
25min.
Horchata "Coconut Water"
5min.
Stuffed French Toast
40min.
Eggplant and Tomato Pasta
45min.
Slow Cooked Pork in Salsa Verde
5hod. 45min.
Chocolate Hazelnut Spread
45min.
Golden Oatmeal
10min.
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40min.
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3hod.