Urządzenia i Akcesoria
Fransız Fasulyeli Jambonlu Makarna
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 porsiyon
Składniki
-
su1000 g
-
Fransız fasulyesi250 g
-
kurutulmuş tam buğday makarna kısa makarna (ör. Penne)120 g
-
tuz1 ¼ tk
-
jambon, hepsi pişmiş, damak tadınıza göre100 g
-
frenk soğanı4 - 6 dal
-
süt70 g
-
krem peynir50 g
-
limon kabuğu, rendelenmiş sadece sarı kısımları½
-
limon suyu5 g
-
karabiber1 - 2 tutam
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsiyon
Białko
26 g
Kalorie
1445 kJ /
345 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
9.9 g
Węglowodany
46 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® ile Fit Kal
35 Przepisów
Turcja
Turcja
Może spodoba Ci się również...
Pico de Gallo
5 min
Ananas Carpaccio ve Pembe Sorbe
Brak ocen
Patates Graten
1 godz. 10 min
Köri, Kuru Üzüm ve Mayonezli Tavuk Ezmesi (Coronation Chicken)
45 min
Kıbrıs Usulü Zeytinli Bidda
1 godz. 30 min
Yumurtalı Farfalle
1 godz. 30 min
Sabayon Soslu Elma
40 min
Pesto, Patates ve Fasulyeli Lazanya
Brak ocen
Fındıklı Bolonez Sos (Vejetaryen)
35 min
Spagetti Carbonara
40 min
Sindirim Çayı
35 min
Kurutulmuş Domates Pesto Dolgulu Tavuk Göğsü
50 min