Elmalı Kereviz Püresi ve Sebzeler Eşliğinde Buharda Tavuk

Elmalı Kereviz Püresi ve Sebzeler Eşliğinde Buharda Tavuk

3.3 4 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
2 porsiyon

Składniki

  • tavuk göğsü fileto, derisiz 2 parça halinde
    250 g
  • sıvı yağ
    10 g
  • hardal
    5 g
  • tuz serpmek için ekstra 5-6 tutam tuz
    ¼ tk
  • toz tatlı kırmızı biber
    ¼ tk
  • kuru maydanoz (opcjonalnie)
    ¼ tk
  • su
    700 g
  • kereviz kökü parçalara bölünmüş
    350 g
  • kırmızı hokkaido kabağı
    200 g
  • soğan
    100 g
  • tuz
    3 - 5 tutam
  • karabiber
    3 - 2 tutam
  • elma, ekşi parçalara bölünmüş (2-3 cm)
    300 g
  • süt
    100 g
  • muskat, toz
    2 tutam
  • maydanoz (opcjonalnie) sadece yaprakları
    2 - 3 dal

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porsiyon

Białko 36 g
Kalorie 1578 kJ / 377 kcal
Tłuszcz 9 g
Błonnik 12.1 g
Węglowodany 30 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...