![Italian Brunch Italian Brunch](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/683383ee-e52c-48fd-af9e-32fd1bbbee10/Derivates/5e28c12b-a09c-4fd7-a46c-503080cc320a.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Lemon Cake
- 150 g caster sugar
- 1 lemon, zest only, white pith removed
- 2 medium eggs
- 230 g milk
- 50 g unsalted butter, cut in pieces, plus extra for greasing
- 1 vanilla pod, seeds only
- 250 g plain flour
- 15 g baking powder
- 1 pinch fine sea salt
Frittata and Ratatouille Spread
- 20 g stale bread roll, cut in pieces
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 25 g fresh parsley leaves
- 6 medium eggs
- 1 tsp fine sea salt
- 300 g courgettes, cut in pieces (3 cm)
- 100 g spring onions, cut in pieces (2 cm)
- 6 - 7 cherry tomatoes, halved
- 500 g water
- 200 g yellow peppers, cut in pieces (3 cm)
- 100 g onion, sliced (3 mm thick)
- 3 garlic clove
- 100 g aubergine, cut in pieces (3 cm)
Strawberry Sauce and Crespelle
- 45 g caster sugar
- 300 g strawberries
- 20 g balsamic vinegar
- 10 g lemon juice
- 30 g unsalted butter, plus extra for greasing
- 400 g milk
- 200 g plain flour
- 3 medium eggs
- 200 g tinned chopped tomatoes
- 50 g tomato purée
- 50 g olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
Assembly
- ham, cooked, thinly sliced , for garnishing
- Parmesan cheese, grated, for garnishing
- rocket salad, for garnishing
- bread, for serving
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2722 kJ / 650.6 kcal
- Białko
- 20.9 g
- Węglowodany
- 85.6 g
- Tłuszcz
- 25.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.7 g
- Błonnik
- 4.8 g
- Sód
- 1027.3 mg
Alternatywne przepisy
Pinot Freezio - Pineapple White Wine Slushies
5min
Lasagne-style Courgette Bake (TM6)
2h 15min
Cranberry Sauce
1 Std.
Spanish Brunch
1h 15min
Creamy Tomato Soup; Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1h 40min
Cauliflower Cheese with Boiled Eggs
35 Min
Creamy Courgette Soup
35 Min
Mango Cappuccino
10 min
Orange Sorbet with Sparkling Wine
8h
Bannock Bread
45 Min
Crêpes Suzette
35 Min
Best Basic Houmous
5min