Urządzenia i Akcesoria
Gazpacho med abrikos og tomat
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portioner
Składniki
-
abrikos moden, uden sten, skåret i mindre stykker250 g
-
eddike30 g
-
tomat moden, skåret i mindre stykker80 g
-
sød paprika støt½ teske
-
skinke serrano, skåret i mindre stykker40 g
-
salt1 knivspids
-
vand50 g
-
fetaost, skåret i tern (1-2 cm)gedeost, alle slags skåret i tern (1-2 cm)150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
372 mg
Białko
11 g
Kalorie
964 kJ /
231 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Porre- og kartoffelsuppe
45 min
Cremet courgettesuppe
25 min
Misosuppe med tofu
Brak ocen
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Brak ocen
Vietnamesisk pho
Brak ocen
Miso kyllinge suppe
Brak ocen
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Brak ocen
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Brak ocen
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Brak ocen
Vichyssoise med pasta
35 min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Brak ocen
Aubergine cream soup
Brak ocen