
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g d'huile végétale et 3 c. à soupe
- 1 gousse d'ail
- 250 g de filet de poulet, sans peau coupé en lanières
- 1 oignon de printemps émincé
- 10 g de sucre brun (opcjonalnie)
- 100 g de tomates cerises coupées en deux
- 50 g de germes de soja frais
- ½ bouquet de coriandre fraîche
- 20 g de sauce chili sucrée
- 5 g de jus de citron vert
- 4 oeufs
- 10 g de sauce de poisson
- 10 g de sauce soja
- 10 g d'huile de sésame
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 624 kcal / 2614.5 kJ
- Białko
- 45.5 g
- Tłuszcz
- 41 g
- Węglowodany
- 16 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.5 g
- Sód
- 1024.5 mg