Urządzenia i Akcesoria
提神抗炎红菜头果昔
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
2 人份
Składniki
-
红菜头 去皮切块200 克
-
苹果醋50 克
-
新鲜凤梨 去皮切块200 克
-
矿泉水600 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
79 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
439.3 kJ /
105 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
26.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
产后修复这样吃
30 Przepisów
Chiny
Chiny