Urządzenia i Akcesoria
酸梅番茄汁
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
2 人份
Składniki
-
番茄 切块400 克
-
李子 去核取肉100 克
-
柠檬 挤出汁水½ 颗
-
矿泉水300 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
10 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
284.5 kJ /
68 kcal
Tłuszcz
0.8 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
产后修复这样吃
30 Przepisów
Chiny
Chiny