酸梅番茄汁

酸梅番茄汁

3.8 4 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
2 人份

Składniki

  • 番茄 切块
    400 克
  • 李子 去核取肉
    100 克
  • 柠檬 挤出汁水
    ½ 颗
  • 矿泉水
    300 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 10 mg
Białko 2.2 g
Kalorie 284.5 kJ / 68 kcal
Tłuszcz 0.8 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Węglowodany 16 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...