
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g Schinkenspeck, gewürfelt
- 30 g Butter in Stücken
- 310 g Wasser
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 1 TL Salz
- 650 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 70 g Röstzwiebeln
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 274 kcal / 1147 kJ
- Białko
- 9 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Węglowodany
- 43 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Sód
- 267 mg