Speck-Röstzwiebel-Knoten

Speck-Röstzwiebel-Knoten

4.2 75 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
12 Stück

Składniki

  • Schinkenspeck, gewürfelt
    100 g
  • Butter in Stücken
    30 g
  • Wasser
    310 g
  • Hefe (40 g)
    1 Würfel
  • Salz
    1 TL
  • Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
    650 g
  • Röstzwiebeln
    70 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Stück

Sód 267 mg
Białko 9 g
Kalorie 1147 kJ / 274 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 43 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...