![Albicocche sottovuoto con crema inglese Albicocche sottovuoto con crema inglese](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/cd3032dd-2c37-400a-93ed-8ae57fec72b1/Derivates/8eb64eb1-d03a-430c-bb5f-2370cb4fe33e.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Albicocche sottovuoto
- 100 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- 8 albicocche a metà
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Crema inglese
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 tuorli d'uovo
- 25 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1099.8 kJ / 263 kcal
- Białko
- 2.4 g
- Węglowodany
- 34.7 g
- Tłuszcz
- 13.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.4 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 17 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Farro pomodorini e gamberi con pesto di prezzemolo (Modalità Cuoci riso)
30min
Baccalà con salsa samfaina
55 dk
Focaccine nere
4h
Filetto di manzo sottovuoto con salsa al cioccolato nero
2 godz.
Riso basmati con pollo e verdure (Modalità Cuoci riso)
50 Min
Riso integrale con peperoni insaporiti (Modalità Cuoci riso)
1 Std.
Yogurt
12h
Pomodorini sottovuoto
1 Std.
Dalgona coffee alla crema di whisky
15 dk
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3h 30min
Yogurt con latte condensato
12h 10min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12h 15min