Albicocche sottovuoto con crema inglese

Albicocche sottovuoto con crema inglese

4.0 8 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

Albicocche sottovuoto
  • 100 g di zucchero
  • ½ stecca di vaniglia i semini
  • 8 albicocche a metà
  • 1500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
Crema inglese
  • 150 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 2 tuorli d'uovo
  • 25 g di zucchero
  • ½ stecca di vaniglia i semini estratti

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 263 kcal / 1099.8 kJ
Białko 2.4 g
Tłuszcz 13.7 g
Węglowodany 34.7 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 7.4 g
Sód 17 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...