
Urządzenia i Akcesoria
Albicocche sottovuoto con crema inglese
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
4 porzioni
Składniki
Albicocche sottovuoto
-
100 g di zucchero
-
½ stecca di vaniglia i semini
-
8 albicocche a metà
-
1500 g di acqua
-
30 g di succo di limone
Crema inglese
-
150 g di panna (min. 30% di grassi)
-
2 tuorli d'uovo
-
25 g di zucchero
-
½ stecca di vaniglia i semini estratti
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
263 kcal /
1099.8 kJ
Białko
2.4 g
Tłuszcz
13.7 g
Węglowodany
34.7 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Sód
17 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cottura sottovuoto
54 Przepisy
Włochy
Włochy