Esparguete à carbonara
TM6 TM5

Esparguete à carbonara

4.3 (105 ocen)

Składniki

  • 40 g queijo parmesão cortado em pedaços
  • 30 g queijo pecorino cortado em pedaços (opcjonalnie)
  • 150 g guanciale em cubos (ver dica)
    lub 150 g bacon em cubos
  • 15 g azeite
  • 1200 g água
  • ½ c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
  • 350 g esparguete
  • 4 ovos
  • 3 pitadas de pimenta preta

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
2999 kJ / 716.8 kcal
Białko
24.2 g
Węglowodany
63.5 g
Tłuszcz
42.2 g
Błonnik
2.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy