Urządzenia i Akcesoria
Patê de atum
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
8 unidades
Składniki
-
Azeite q.b. p/ untar
-
cornichons50 g
-
atum em lata, em óleo escorrido100 g
-
pão de forma1 fatia de
-
leite evaporado100 g
-
molho de tomate frito20 g
-
ovo1
-
sal1 pitada de
-
pimenta1 pitada de
-
água300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 unidade
Sód
126.1 mg
Białko
5.9 g
Kalorie
285.7 kJ /
68.3 kcal
Tłuszcz
3.4 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
3.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Forma Universo
12 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Esparguete "à carbonara" com natas
30 min
Esparguete com alho-francês e camarão
45 min
Esparguete preto com camarão
45 min
Esparguete com frango
40 min
Esparguete à carbonara
30 min
Massa com alho e tomate
55 min
Favas guisadas
1 godz. 30 min
Arroz malandrinho de tomate
55 min
Esparguete de açafrão com peixe
50 min
Peras em vinho tinto slow cooking
Brak ocen
Bolonhesa
1 godz. 10 min
Patê de atum TM5 e TM6
Brak ocen