Äppleglazade "sticky" revbensspjäll

Äppleglazade "sticky" revbensspjäll

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 portioner

Składniki

  • äpplejuice
    400 g
  • ljust farinsocker
    100 g
  • ingefära, färsk skalad och skivad (2 mm)
    25 g
  • saft av lime
    20 g
  • fint havssalt
    2 tsk
  • cidervinäger
    2 tsk
  • malen kardemumma
    ¼ tsk
  • svartpepparkorn
    ½ tsk
  • torkade fänkålsfrön
    ½ tsk
  • torkade chiliflakes
    ½ tsk
  • senapspulver
    ½ tsk
  • äpplesås
    1 msk
  • torkade kaffir limeblad
    2
  • vitlöksklyftor
    3
  • stjärnanis
    2
  • kanelstång
    1
  • revbensspjäll av fläskkött
    1200 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 13.3 g
Kalorie 1017 kJ / 243 kcal
Tłuszcz 9.4 g
Węglowodany 26.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie