Ugnspannkaka med rabarber

Ugnspannkaka med rabarber

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portioner

Składniki

  • socker
    150 g
  • äggvitor från stora ägg
    3
  • vetemjöl
    70 g
  • vispgrädde
    200 g
  • fint havssalt
    1 nypa
  • äggulor från stora ägg
    3
  • smör
    30 g
  • rabarber skurna i bitar (3 cm)
    500 g
  • mandelspån
    40 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 10.9 g
Kalorie 2655 kJ / 635 kcal
Tłuszcz 40.7 g
Węglowodany 56.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie