Rabarberkompott med vispad grädde

Rabarberkompott med vispad grädde

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portioner

Składniki

  • vispgrädde
    300 g
  • grekisk yoghurt
    100 g
  • rabarberkompott hemmagjord, kall eller rumstempererad
    300 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 2.3 g
Kalorie 1050 kJ / 251 kcal
Tłuszcz 25.8 g
Węglowodany 2.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie