Urządzenia i Akcesoria
牛蒡饭
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 人份
Składniki
-
米300 克
-
水1000 克
-
毛豆仁100 克
-
牛蒡 切段(3厘米)500 克
-
麻油20 克
-
胡萝卜 切丁50 克
-
玉米粒50 克
-
酱油膏80 克
-
芝麻15 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
10 g
Kalorie
1458 kJ /
348 kcal
Tłuszcz
6.1 g
Błonnik
4.2 g
Węglowodany
64.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品幸福厨房家常料理
188 Przepisów
Chiny
Chiny