金桔番茄低钠饮

金桔番茄低钠饮

4.0 3 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
2 人份

Składniki

  • 金桔 切块去籽
    10 颗
  • 番茄 切块
    200 克
  • 番茄汁
    200 克
  • 矿泉水
    400 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 25 mg
Białko 3.4 g
Kalorie 431.3 kJ / 103 kcal
Tłuszcz 11 g
Błonnik 7.8 g
Tłuszcz nasycony 0.2 g
Węglowodany 13.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...