Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g ceapă, tăiată jumătăți
- 2 căței de usturoi (opcjonalnie)
- 2200 g dovlecei, tăiați bucăți (2-3 cm)
- 600 g apă
-
3
cuburi de concentrat vegetal (pentru 0,5 l), fărâmițate
lub 4 lingurițe cu vârf concentrat pastă de legume - 2 lingurițe sare
- 1 linguriță piper măcinat
- 30 g unt
- 120 g cremă de brânză
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 414 kJ / 99 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 928 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Băutură spumantă cu struguri
Brak ocen
Spaghetti cu usturoi, ulei și peperoncino
Brak ocen
Plăcintă de miel cu lămâie
Brak ocen
Pui și dovleac cu curry massaman, supă de nucă de cocos
Brak ocen
Boeuf bourguignon; Budincă de lămâie cu sirop de lămâie
Brak ocen
Pot-au-feu
Brak ocen
Sarmale cu păsat, cu sos de ciuperci
1 godz. 40 min
Tocană de fasole black-eyed cu calmari întregi
5h 15min
Plăcintă în straturi cu carne și cartofi (Pâté de pommes de terre du Limousin)
50 min
Mojito
5min
Solyanka (Ciorbă ucraineană picantă)
2 Std.
Prăjitură cu ciocolată, caramel și nuci
1 godz. 40 min