Urządzenia i Akcesoria
Colorare le uova di rosso marrone
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
6 porzioni
Składniki
-
6 uova fredde , medie (53-63 g)
-
400 g di succo di barbabietole
-
l'acqua per riempire fino a 1 l
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
61 mg
Białko
5.3 g
Kalorie
258 kJ /
61.7 kcal
Tłuszcz
4.2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Porridge con frutta fresca
15 min
Polpettine dolci di semolino
40 min
Colorare le uova di arancione
55 min
Torta al cioccolato e cocco
40 min
Cake al limone
1 godz. 5 min
Spuma ai mirtilli
10 min
Composta di mele
20 min
Mousse veloce al caffè
5 min
Torta di carote argoviese
2 godz.
Zuppa di carote secondo Moro
1 godz. 45 min
Porridge alla frutta e cannella
15 min
Insalata di carote
15 min