![Colorare le uova di rosso marrone Colorare le uova di rosso marrone](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c5a92f2c-8c90-4b38-ae50-43eb190450ee/Derivates/b424ac85-ac5e-4697-807f-cb7dacc86ba2.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 uova, fredde , medie (53-63 g)
- 400 g di succo di barbabietole
- l'acqua, per riempire fino a 1 l
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 61 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarte flambé
Brak ocen
Colorare le uova di giallo
55 Min
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30min
Zuppa di zucca
35 Min
Zuppa fredda al cocco e avocado
10 Min
Croccante alle arachidi
1 Std. 30 Min
Papet vaudois
55 Min
Flammkuchen vodese
1 Std. 30 Min
Asparagi, riso al Parmigiano e zabaione al limone
1 Std.
Gelato al gusto Cheesecake
Brak ocen
Risotto al limone e spinaci
30min
Smoothie allo zenzero e agli agrumi
10 Min