Urządzenia i Akcesoria
鮮蝦脆口沙拉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
橄欖油40 克
-
蒜頭2 粒
-
薑 去皮,切薄片(2公分)20 克
-
紫洋蔥 切薄片150 克
-
櫛瓜 切條150 克
-
紅蘿蔔 去皮,切條150 克
-
鹽1 茶匙
-
去殼蝦仁 洗淨去腸泥300 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
櫻桃番茄 對切100 克
-
糖1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
533 mg
Białko
11.8 g
Kalorie
1071 kJ /
256 kcal
Tłuszcz
18.2 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
112.5 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
TM6 「模」力全開
44 Przepisy
Tajwan
Tajwan