Urządzenia i Akcesoria
椰奶優格(全素)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz. 25 min
8 罐
Składniki
-
椰奶 攪拌均勻400 克
-
30 克 龍舌蘭糖漿糖 (opcjonalnie)30 克
-
1 包 寒天粉, (約10克)洋菜粉½ 茶匙
-
椰子汁 (詳見要訣)400 克
-
優格菌粉 依據包裝指示調整用量1 小袋
-
水250 克
-
1 平茶匙 抗壞血酸, (維他命C粉)(詳見要訣)新鮮檸檬汁 (約½顆檸檬)(詳見要訣)30 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 罐
Sód
31 mg
Białko
1.8 g
Kalorie
792.9 kJ /
189.5 kcal
Tłuszcz
9.7 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
23.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
TM6 「模」力全開
44 Przepisy
Tajwan
Tajwan