Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 - 15 gramů citrónové kůry, bio, bez bílé části
- 120 gramů hrušek, velmi zralých, měkkých, oloupaných na kousky
- 20 gramů strouhaného křenu, konzervovaného
- 40 gramů čerstvých nebo mražených borůvek
- 20 - 30 gramů červeného vína
- 10 gramů citrónové šťávy
- ½ čajové lžičky sušeného mletého zázvoru
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 132.9 kJ / 31.8 kcal
- Białko
- 0.6 g
- Węglowodany
- 7.1 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Błonnik
- 1.4 g
Alternatywne przepisy
Hrášková kaše
13 min
Glazovaná karotka s medem
1 Std. 20 Min
Petrželová omáčka persillade
5min
Dohněda orestované kostky hovězího masa (well done)
10 dk
Krevetové máslo
Brak ocen
Hrušky v červeném víně
3 Std. 20 Min
Římské gratinované artyčoky
Brak ocen
Fondue se sýrem s modrou plísní, hruškami a grissini
Brak ocen
Hrášková polévka s kalamáry a restovanými cherry rajčaty
50 min
Lila makronky s maracujovo-čokoládovou ganache
2h 30 min
Risoni salát s kadeřávkovým pestem
Brak ocen
Řecké tzatziki
20 dk