Urządzenia i Akcesoria
Balep korkun
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 piezas
Składniki
-
220 g de agua
-
4 g de levadura seca10 g de levadura fresca
-
400 g de harina de trigo
-
30 g de aceite de oliva extra virgen
-
1 cdita de sal
-
harina de trigo para enharinar
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pieza
Sód
386 mg
Białko
13.5 g
Kalorie
1834.8 kJ /
438.5 kcal
Tłuszcz
9.5 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
74 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
MUNDO THERMOMIX IV
16 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Rollos de pizza TM6
1 godz. 45 min
Árboles de navidad de galleta
45 min
Cupcakes de plátano
40 min
Panes al vapor rellenos de cerdo (Baozi)
2 godz. 10 min
Muffins de corazón
40 min
Salteado de fideos de arroz con omelette de poro
45 min
Tequila Sour
10 min
Hot cakes soufflé (Japoneses)
40 min
Bowl de taco de pavo
1 godz.
Waffles veganos con salsa de chocolate
30 min
Waffles
40 min
Casitas navideñas de galleta
1 godz. 30 min