Urządzenia i Akcesoria
Balep korkun
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 piezas
Składniki
-
220 g de agua
-
4 g de levadura seca10 g de levadura fresca
-
400 g de harina de trigo
-
30 g de aceite de oliva extra virgen
-
1 cdita de sal
-
harina de trigo para enharinar
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pieza
Sód
386 mg
Białko
13.5 g
Kalorie
1834.8 kJ /
438.5 kcal
Tłuszcz
9.5 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
74 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
MUNDO THERMOMIX IV
16 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Sambusak
1 godz. 30 min
Mojito sin alcohol
15 min
Calabaza en espiral con salchicha italiana, gorgonzola y nueces
25 min
Langosta asada rellena
45 min
Pollo a la mantequilla (Murgh makhani)
1 godz. 15 min
Café dalgona Irlandés
10 min
Rollos de canela XXL
50 min
Panes de matcha al vapor
25 min
Latkes de papa
45 min
Pasta cremosa con pollo y brócoli
50 min
Rogalach
2 godz. 30 min
Panecillos de queso de cabra
1 godz. 40 min