
Urządzenia i Akcesoria
Bärlauch-Joghurt-Dressing
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 Flaschen
Składniki
-
Balsamico, hell75 g
-
Zucker25 g
-
Salz15 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Joghurt, 3,5% Fett500 g
-
Schmand200 g
-
Bärlauch30 g
-
Senf30 g
-
Pfeffer½ TL
-
Rapsöl25 g
-
Kräutermischung, getrocknet (z. B. Salatkräuter)1 ½ EL
-
Honig30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Flasche
Kalorie
603 kcal /
2526 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
41 g
Węglowodany
49 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Sód
3246 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 2/2022
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy