Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g amestec de legume pentru sotat (ex. țelină, morcov, ceapă), bucăți
- 2 fire cimbru proaspăt, doar frunzele
- 40 g ulei de măsline, plus pentru stropit
- 500 g carne de vită, fără os, pentru friptură, dintr-o singură bucată
- 150 g ciuperci champignon, proaspete, tăiate felii
- 2 foi de dafin, uscate
- 25 g concentrat pastă de legume sau de carne
- 25 g pastă de roșii
- 80 g vin roșu
- 80 g apă
- pătrunjel proaspăt, pentru servit
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1376.8 kJ / 344 kcal
- Białko
- 27.8 g
- Węglowodany
- 8.1 g
- Tłuszcz
- 21.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.8 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 75 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pilaf aromat cu pui
1 Std. 20 Min
Chifteluțe în sos de roșii cu piure de cartofi
45min
Bol cu quinoa și legume, cu dressing cu Tahini
40min
Paste cu pui, ciuperci și fasole verde
40min
Orez special, neprăjit
45min
Soutzoukakia ("cârnăciori") cu orez
1 Std.
File de somon cu hrișcă și sparanghel
40min
Ouă de ciocolată
Brak ocen
Chifle dulci
Brak ocen
Cocktail de merișoare și portocale
Brak ocen
Milkshake cu banane și caramel
15 Min
Frappe mocha cu nucă de cocos
3 Std. 30 Min