Vită gătită lent, cu ciuperci și legume

Vită gătită lent, cu ciuperci și legume

3.0 2 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz. 20 min
4 porții

Składniki

  • amestec de legume pentru sotat (ex. țelină, morcov, ceapă), bucăți
    100 g
  • cimbru proaspăt doar frunzele
    2 fire
  • ulei de măsline plus pentru stropit
    40 g
  • carne de vită, fără os pentru friptură, dintr-o singură bucată
    500 g
  • ciuperci champignon, proaspete tăiate felii
    150 g
  • foi de dafin, uscate
    2
  • concentrat pastă de legume sau de carne
    25 g
  • pastă de roșii
    25 g
  • vin roșu
    80 g
  • apă
    80 g
  • pătrunjel proaspăt pentru servit

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porție

Sód 75 mg
Białko 27.8 g
Kalorie 1376.8 kJ / 344 kcal
Tłuszcz 21.5 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 6.8 g
Węglowodany 8.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...