Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů kuřecích prsou, bez kůže a kostí, na kousky (3 cm)
- 40 gramů strouhanky
- ½ - ¾ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 ¾ - 3 čajové lžičky soli
- 220 gramů smetany, min. 30 % tuku
- voda na vaření noků
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1013.2 kJ / 242 kcal
- Białko
- 12.8 g
- Węglowodany
- 9.5 g
- Tłuszcz
- 17.2 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Okurkový salát
5 min
Zapékané těstoviny s uzeným masem
55min
Zeleninová polévka s těstovinami
50 min
Chai latte parfait s čokoládovou omáčkou
15u. 5min
Smetanovo-malinový nepečený dezert
1 Std. 20 Min
Bramborové placičky s cibulí, česnekem a zakysanou smetanou pro TM6
35 min
Vývar z červené řepy
4 Std. 15 Min
Kapání do polévky
25 min
Letní ovocný dort
12 godz. 35 min
Bramborový guláš
1 godz. 10 min
Hovězí tatarák s kapary, červenou cibulí, sušenými rajčaty a aioli
1 Std. 25 Min
Čočková polévka
1 Std. 35 Min