Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů kuřecích prsou, bez kůže a kostí, na kousky (3 cm)
- 40 gramů strouhanky
- ½ - ¾ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 ¾ - 3 čajové lžičky soli
- 220 gramů smetany, min. 30 % tuku
- voda na vaření noků
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1013.2 kJ / 242 kcal
- Białko
- 12.8 g
- Węglowodany
- 9.5 g
- Tłuszcz
- 17.2 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kuřecí stehna s houbovou omáčkou a divokou rýží
1j 20 menit
Telecí maso v omáčce s barevným pepřem
30 Min
Játrová paštika s nakládanou hruškou
11 godz. 30 min
Piškotový pohár s pudingem a ovocem
3 Std. 10 Min
Wrapy s krůtími kousky a citrónovo-kaparovým aioli
30 Min
Gulášová polévka deluxe
2 Std.
Hovězí svíčková ve slaninovém kabátku
50 Min
Svítek do polévky
55 min
Krémová kuřecí polévka
45 menit
Čirý vývar z hovězího masa
3 Std. 45 Min
Krémová hrášková polévka
40 menit
Játrová rýže
35 Min