Urządzenia i Akcesoria
Kuřecí noky do polévky
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 porce
Składniki
-
200 gramů kuřecích prsou, bez kůže a kostí na kousky (3 cm)
-
40 gramů strouhanky
-
½ - ¾ čajové lžičky mletého černého pepře
-
1 ¾ - 3 čajové lžičky soli
-
220 gramů smetany, min. 30 % tuku
-
voda na vaření noků
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
12.8 g
Kalorie
1013.2 kJ /
242 kcal
Tłuszcz
17.2 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
9.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Zavářky do polévek
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Baleárská omáčka
15 min
Pohankové noky do polévky
40 min
Pražské vejce podávané na večírcích Adiny Mandlové
20 min
Bramborový salát s vejci a majonézou
1 godz. 30 min
Kynutá bábovka plněná jogurtem
2 godz.
Švestková omáčka
43 min
Parmazánové noky trikolóra
50 min
Sýrové mističky se salátem z červené řepy
40 min
Krupicové noky
45 min
Bavorské knedlíčky do polévky
1 godz.
Svítek do polévky
55 min
Kapání do polévky
25 min