Wersje kompatybilne
Pastă tartinabilă de ciuperci și semințe de floarea soarelui
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g semințe de floarea soarelui, clătite
- 290 g apă
- 10 g vin alb
- 100 g ciuperci champignon, proaspete, tăiate jumătăți sau sferturi
- 50 g ulei de măsline
- 60 g șalote, tăiate jumătăți
- ½ - 1 linguriță sare
- ¾ linguriță piper negru măcinat
- 10 g sos de soia
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 445.8 kJ / 106.5 kcal
- Białko
- 4.8 g
- Węglowodany
- 5.7 g
- Tłuszcz
- 7.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 16.7 g
- Sód
- 257.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Batoane cu migdale și curmale
2h 15 min
Hummus din sfeclă
15 min
Shake proteic cu cafea
5 Min
Clafoutis cu prune
1h 15min
Panna Cotta cu Whiskey Cream
2h 45 min.
Fudge de unt de arahide (Fără Zahăr Adăugat)
2h 15 min
Falafel Harissa cu sfeclă roșie; Humus condimentat cu sumac; salată de roșii și rodii cu pitta perfectă
Brak ocen
Sos cu inimi de anghinare și fasole
10 Min
Cremă tartinabilă din sardine
5 Min
Quiche cu ton și ceapă verde
2h
Pâté de ciuperci
1h 25 min
Tapenade cu ton
5 Min