Urządzenia i Akcesoria
Pastă tartinabilă de ciuperci și semințe de floarea soarelui
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 porții
Składniki
-
semințe de floarea soarelui clătite100 g
-
apă290 g
-
vin alb (opcjonalnie)10 g
-
ciuperci champignon, proaspete tăiate jumătăți sau sferturi100 g
-
ulei de măsline50 g
-
șalote tăiate jumătăți60 g
-
sare½ - 1 linguriță
-
piper negru măcinat¾ linguriță
-
sos de soia (opcjonalnie)10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porție
Sód
257.3 mg
Białko
4.8 g
Kalorie
445.8 kJ /
106.5 kcal
Tłuszcz
7.5 g
Błonnik
16.7 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
5.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pâté de ciuperci
1 Std. 25 Min
Salată de sfeclă roșie
10 Min
Concentrat pastă de legume
45 Min
Mini galettes cu ciuperci
1 Std. 45 Min
Pesto de busuioc cu nuci de macadamia și limetă
Keine Bewertungen
Supă de roșii cu busuioc
40 Min
Pesto de busuioc, avocado și semințe de cânepă
5 Min
Pate de ciuperci
1 Std. 30 Min
Unt vegan
8 Std. 5 Min
Supă cremă de roșii
25 Min
Hummus din sfeclă
15 Min
Pastă de caju cu verdețuri
10 Min