Wersje kompatybilne
Pastă tartinabilă de ciuperci și semințe de floarea soarelui
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g semințe de floarea soarelui, clătite
- 290 g apă
- 10 g vin alb (opcjonalnie)
- 100 g ciuperci champignon, proaspete, tăiate jumătăți sau sferturi
- 50 g ulei de măsline
- 60 g șalote, tăiate jumătăți
- ½ - 1 linguriță sare
- ¾ linguriță piper negru măcinat
- 10 g sos de soia (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 445.8 kJ / 106.5 kcal
- Białko
- 4.8 g
- Węglowodany
- 5.7 g
- Tłuszcz
- 7.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 16.7 g
- Sód
- 257.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salată de orez cu legume
45min
Cremă tartinabilă din sardine
5 min
Pate de ciuperci
1h 30 min
Biscuiți cu semințe
30 min
Pastă de măsline
5 min
Lipie de ouă cu șuncă și spanac
40 min
Unt vegan
8h 5min
Plăcințele cu carne de porc
2h 20min
Brioșe cu quinoa, jambon și brânză
1h 30 min
Pâté de ciuperci
1 Std. 25 Min
Pui și păstârnac cu sos cremos de lămâie
1h 50 min
Supă irlandeză de cartofi
35 min