Urządzenia i Akcesoria
Stockbrot
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 Portionen
Składniki
-
Hefe (30 g)¾ Würfel
-
Zucker10 g
-
Milch300 g
-
Weizenmehl Type 550450 g
-
Salz¾ - 1 TL
-
Öl20 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
316 mg
Białko
13 g
Kalorie
1479 kJ /
353 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
61 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Das Backbuch
128 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Stockbrot
20 min
Regenbogentorte
10 godz.
Stockbrot
1 godz. 30 min
Cake Pops
3 godz. 30 min
Stockbrot schwarz-weiß
1 godz. 40 min
Eulen-Muffins
1 godz. 15 min
Oster-Zupfkuchen
2 godz.
Stock-Pops
2 godz.
Regenbogen-Biskuitrolle mit Pfirsich-Quark-Füllung
6 godz. 30 min
Mini-Eiswaffel-Küchlein
40 min
Ofen-Donuts
45 min
Knusperhaus
9 godz. 40 min