
Urządzenia i Akcesoria
Crema di lattuga (5-6 mesi)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
1 porzione
Składniki
-
di patata pelata e a pezzi (3 cm)50 g
-
di lattuga lavata e asciugata50 g
-
di acqua250 g
-
di farina di riso precotta20 g
-
di olio extravergine di oliva2 cucchiaini
-
di Parmigiano Reggiano grattugiato1 cucchiaio
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
234.2 kcal /
979.9 kJ
Białko
6.2 g
Tłuszcz
11.7 g
Węglowodany
26.2 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
143.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Crescere insieme
50 Przepisów
Włochy
Włochy