Urządzenia i Akcesoria
橙香荷蘭醬
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
澄清奶油
-
無鹽奶油 切小塊500 克
橙香荷蘭醬
-
新鮮檸檬汁1 茶匙
-
新鮮柳橙汁2 大匙
-
水10 克
-
蛋黃3 顆
-
辣椒粉1 小撮
-
橙皮¼ 茶匙
-
150 克 葡萄籽油澄清奶油 預先融化成液體150 克
-
鹽 依個人口味調整1 小撮
-
黑胡椒粗粒 依個人口味調整1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 人份
Sód
499.2 mg
Białko
8.1 g
Kalorie
5129.8 kJ /
1227.2 kcal
Tłuszcz
132.3 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
837.1 g
Węglowodany
8.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
藍帶主廚Raymond
4 Przepisy
Tajwan
Tajwan