Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Aluatul
- 370 g făină, plus pentru pudrat
- 40 g ulei de floarea soarelui
- 120 g apă, călduță
- 10 g oțet
- 1 ou mijlociu (53-63 g)
- 1 linguriță zahăr
- ½ linguriță sare de mare
Umplutura
- 30 g caise deshidratate, fără sâmburi
- 190 g lapte
- 30 g zahăr
- 10 g zahăr vanilat, preparat în casă
- 30 g griș fin
- ⅛ linguriță coajă de portocală, rasă fin (opcjonalnie)
- 1 priză sare de mare
- 1 gălbenuș, din ou mediu
Asamblare
- 60 g unt nesărat, tăiat bucăți
- 40 g zahăr
- ¼ linguriță scorțișoară măcinată
- 1 gălbenuș, de la un ou mijlociu
- 20 g lapte
- Wartości odżywcze
- na 1 bucată
- Kalorie
- 1230 kJ / 294 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Biscuiți umpluți
2h 30min
Tort decorativ de iarnă
3h 25min
Tocăniță de fasole cu perișoare
45min
Aluat fraged
5min
Sărmăluțe altfel
Brak ocen
Aluat cu cartofi pentru pizza
1h 5min
Supă de primăvară cu cubulețe de verdeață
Brak ocen
Mini fougasse
Brak ocen
Tarte cu legume de primăvară
1 Std. 10 Min
Pâine de secară cu chimen
18 Std. 20 Min
Steluțe de crăciun
2 Std.
Tartă normandă cu mere
1 godz. 25 min