Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Glazura
- 4 foi de gelatină (aprox. 2 g fiecare)
- 175 g apă
- 220 g zahăr pudră
- 125 g frișcă lichidă, 30-40% grăsime
- 75 g cacao pudră, neîndulcită
Negresă cu fistic
- 125 g ciocolată amăruie, 70% cacao, bucăți
- 110 g unt nesărat, tăiat bucăți
- 125 g zahăr
- 3 ouă
- 1 priză sare
- 75 g făină
- 100 g fistic fără coajă, crud, nesărat
Crema de fistic
- 15 g agar-agar
- 100 g zahăr
- 300 g lapte
- 100 g pastă de fistic
- 4 gălbenușuri
- 200 g frișcă lichidă, 30-40% grăsime
- 25 g fistic fără coajă, crud, nesărat, tocat grosier, pentru decor
- Wartości odżywcze
- na 1 bucată
- Kalorie
- 2519 kJ / 602 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 37 g
- Tłuszcz nasycony
- 17 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 87 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Parfait de vanilie și mascarpone
2 Std. 40 Min
Tort decorativ de iarnă
3h 25min
Damper cu unt cu sirop auriu
Brak ocen
Fursecuri cu lămâie
1 Std. 45 Min
Batoane din fulgi de alac și fulgi de porumb
Brak ocen
Iaurt cu vanilie
13 Std.
Prăjitură moale cu caramel sărat
1 Std. 40 Min
Batoane crocante de cereale, cu arahide și ciocolată
Brak ocen
Jeleuri cu mango
12h 20min
Millefeuille
5h
Cremă caramel
5 Std. 30 Min
Coroniță de pavlova cu coulis de zmeură, smochine și rodii
6 godz.