Urządzenia i Akcesoria
Brauð með sólþurrkuðum tómötum
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
12 stykki
Składniki
Deig
-
vatn220 g
-
sykur1 tsk
-
20 g ferskt ger, muliðþurrger (8 g)2 tsk
-
brauðhveiti500 g
-
sólþurrkaðir tómatar í olíu síið olíuna frá90 g
-
ólífuolía30 g
-
sjávarsalt1 tsk
Bakstur
-
eggjarauða pískuð1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stykki
Białko
6 g
Kalorie
818 kJ /
194 kcal
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Focaccia með tómötum
Brak ocen
Glútenfrítt brauð
2 godz. 30 min
Fléttubrauð
Brak ocen
Hvítlauks- og kryddjurtabrauð
1 godz. 10 min
Ketóvænar brauðbollur
1 godz. 15 min
Brioche
5 godz.
Morgunverðahorn
3 godz. 5 min
Tangzhong (japanskt mjólkurbrauð)
2 godz. 45 min
Hamborgarabrauð
2 godz. 20 min
Tómata- og ostabrauð
3 godz. 5 min
Beyglur
1 godz. 20 min
Jólabrauð
2 godz. 20 min