Urządzenia i Akcesoria
Tómata- og ostabrauð
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 5 min
12 sneiðar
Składniki
-
ólífuolía20 g
-
laukur skorinn í tvennt70 g
-
vatn320 g
-
þurrger2 tsk
-
brauðhveiti500 g
-
Cheddar ostur skorinn í teninga (1 cm)80 g
-
sólþurrkaðir tómatar síið vökvann frá og skerið í ræmur (5 mm)50 g
-
sólblómafræ20 g
-
graskersfræ20 g
-
sjávarsalt1 tsk
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 sneið
Sód
262.3 mg
Białko
8 g
Kalorie
941.4 kJ /
224.2 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Brauð
13 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Brauðbollur
2 godz.
Pítubrauð
2 godz.
Focaccia með tómötum
Brak ocen
Glútenfrítt brauð
2 godz. 30 min
Fléttubrauð
Brak ocen
Hvítlauks- og kryddjurtabrauð
1 godz. 10 min
Ketóvænar brauðbollur
1 godz. 15 min
Brioche
5 godz.
Morgunverðahorn
3 godz. 5 min
Tangzhong (japanskt mjólkurbrauð)
2 godz. 45 min
Hamborgarabrauð
2 godz. 20 min
Beyglur
1 godz. 20 min